Otvoren prvi portal za mlade
Foto: Makanje.me

Otvoren prvi portal za mlade "Makanje"

Prvi crnogorski portal za mlade "Makanje" počeo je s radom, a nastojaće da motiviše omladinu da stvara i doprinese svojoj zemlji kroz ideje i konstruktivnu kritiku, saopštila je urednica te onlajn platforme Jelena Šoškić

"Kroz pet rubrika, koje će pokrivati vijesti iz oblasti sporta, kulture, preduzetništva, obrazovanja i nauke portal će prenositi stavove mladih, informisati i preporučivati dobro štivo i filmove. Istovremeno, nastojaćemo da podstaknemo one mlade ljude koji su manje društveno aktivni da se pokrenu i iznesu svoje mišljenje", naglasila je Šoškić.

Kako je istakla, portal www.makanje.me će se truditi da isprati sve aktuelnosti i dešavanja koja se tiču mladih i da uvijek bude mjesto gdje će moći da pročitaju zanimljive i inspirativne intervjue, da pronađu ono što ih interesuje, ali i da bude platforma gdje će moći da se čuje i njihov glas. 

"Konačno, u nadi da će prepoznati naše napore i pružiti nam prostor i sredstva za napredak i konkretne aktivnosti, starijim čitaocima i donosiocima odluka pokazaćemo da se na nas mogu osloniti, jer svakodnevno pravimo razliku i doprinosimo razvoju naše zajednice i spremni smo da mijenjamo stvari na bolje", poručila je Šoškić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.