Foto: Vlada CG

Marković sa čelnicima Kotora

"Puna podrška Vlade za kvalitetniji život građana"

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je Kotoranima i lokalnom rukovodstvu Dan opštine i kazao da će imati punu podršku Vlade u nastojanjima da unaprijede kvalitet života građana i turističku ponudu grada.

Kako su naveli iz Vlade, na sastanku sa predsjednikom Opštine Željkom Aprcovićem i predsjednikom Skupštine opštine Jovom Suđićem, Marković je ocijenio pozitivnim brojne aktivnosti preduzete nakon promjene lokalne vlasti i pohvalio proaktivnost kotorskog rukovodstva.

Na sastanku, održanom juče popodne, Marković i kotorski čelnici su se saglasili da će izgradnja žičare od Kotora do Njeguša, za koju je planiran tender do kraja godine, dati dodatan kvalitet i podsticaj razvoju turizma.

Aprcović je saopštio da opština Kotor intenzivno radi na rješavanju pitanja saobraćajnih gužvi koje opterećuju grad, kao i da su posvećeni radovima na bazenu za koji se upotrebna dozvola očekuje u martu naredne godine.

49095567806884e1e4585o

Posebno je pohvaljena odluka o preuzimanju vaterpolo kluba Primorac“ od strane Opštine.

Jedan od prioriteta za lokalnu vlast je i prevazilaženje izazova za izgradnju sportske hale i njen završetak u roku od godinu i po dana. Aprcović je važnim ocijenio i značajna ulaganja Opštine u kulturu i u tom kontekstu pohvalio rekonstrukciju Centra za kulturu.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.