Đukanović: Budva da održi status turističke metropole
Milo Đukanović

Čestitao Dan Opštine

Đukanović: Budva da održi status turističke metropole

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 22. novembra – Dana opštine Budva, predsjedniku Marku Careviću, predsjedniku Skupštine opštine Krstu Radoviću, odbornicima, učesnicima svečane sjednice i svim građanima Budve uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

"Praznik koji obilježavate je prilika za podsjećanje na najsvjetlije istorijske stranice Budve, koje su neodvojivi dio slavne crnogorske istorije. Tako je bilo i u Narodnooslobodilačkoj borbi, u kojoj su građani Budve dali dragocjen doprinos pobjedi nad fašizmom prije 75 godina", kazao je Đukanović.

Ističući da tim čvrstim temeljima obnovili smo Crnu Goru koja je danas važan faktor regionalne stabilnosti, članica NATO i lider u pregovaračkom procesu sa EU.

"Vjerujem da će u godinama sve dinamičnijeg razvoja naše zemlje Budva održati zaslužen status turističke metropole, koja je na svim meridijanima prepoznata kao nezaobilazna destinacija, i da će u tom cilju dodatno unaprijediti sve potencijale i osavremeniti svoju ponudu. Zato je veoma važno zajedničko djelovanje lokalne uprave i Vlade radi još bolje valorizacije postojećih resursa i privlačenja kredibilnih stranih investitora koji Crnoj Gori pored kapitala donose i nova znanja i vještine", zaključio je Đukanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.