Bezuspješna potraga za beživotnim tijelom u Morači
Podgorica

Bezuspješna potraga za beživotnim tijelom u Morači

Komandir Službe zaštite i spasavanja Goran Janković saopštio je za TVCG da je i današnja potraga za beživotnim tijelom u Morači bila bezuspješna.

Građani su juče oko podne prijavili policiji da beživotno tijelo pluta Moračom.

"Bili smo prinuđeni da obustavimo potragu do ujutro jer je pao mrak i bezbjednost spasilaca bi bila ugrožena. Mi smo danas imali dvije posade spasilaca koji su intenzivno obilazili teren od Krivog mosta do ulivanja Morače u Skadarsko jezero, nažalost bez rezultata", kazao je Janković za TVCG.

On je naveo da je ostalo da sjutra pretraže ponovo teren.

"Ali zbog samog nivoa rijeke i bezbjednosti spasilaca moramo donijeti pravovremenu odluku kada ćemo angažovati ronioce. Napravićemo procjenu," naveo je Janković. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.