Italija: Srbin pobjegao iz zatvora, pomogao mu sin
Ilustracija

Italija: Srbin pobjegao iz zatvora, pomogao mu sin

Italijanska policija intenzivno traga za Srbinom R. N. (38), koji služi kaznu u zatvoru u gradu Frozinone, a u subotu je pobjegao tokom posjete porodici.

Kako se navodi, on je pobjegao iako je bio u pratnji policije.

Prema pisanju italijanskih medija, Srbin je tokom vikenda dobio dozvolu od uprave da izađe na nekoliko sati iz zatvora kako bi posjetio svoju porodicu, jer mu je, navodno, sin teško bolestan, i u pratnji sedmorice policajaca krenuo ka kući.

Kako prenose mediji, u jednom trenutku mališanu je navodno pozlilo, a osumnjičeni je iskoristio gužvu, zatražio da ode u kupatilo i tada pobjegao kroz prozor, a policija je ubrzo shvatila šta se dešava i dala se u potragu za bjeguncem.

Pretpostavlja se da je osumnjičeni duže vrijeme planirao bjekstvo iz zatvora i to u saradnji s porodicom, a sumnja se da dijete uopšte nije bilo bolesno, već je simuliralo prehladu kako bi ocu pomoglo da dobije dozvolu da izađe iz zatvora, a potom i pobjegne.

Policija je ubrzo alarmirala cijelo ovo područje i zatvorila sve izlaze iz ovog mjesta, a objavljen je i apel mještanima da je u toku potraga za muškarcem srednjih godina, visokim oko 1,78 metara, koji ima smeđe oči i kosu.

Navedeno je da je u pitanju opasna osoba, a građani su zamoljeni da, ukoliko ga vide, odmah pozovu policiju.

Za sada nije poznato zbog čega je Srbin bio u zatvoru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.