PG: Identifikovano lice koje je aktiviralo eksplozivnu napravu 2017. godine
ilustracija

PG: Identifikovano lice koje je aktiviralo eksplozivnu napravu 2017. godine

Policija u Podgorici identifikovala lice koje je aktiviralo eksplozivnu napravu 2017. godine

"Policija u Podgorici je preduzimajući intenzivne operativno taktičke mjere i radnje i proaktivne istražne aktivnosti u cilju rasvjetljavanja teških krivičnih djela iz prethodnog perioda, rasvijetlila krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija na štetu A.Č. iz Podgorice koje je izvršeno 2017. godine.", saopštila je Uprava policije.

Ovo krivično djelo, sumnja se, izvršio je T.I. (17) na način što je u dvorište porodične kuće A.Č. u Podgorici aktivirao ručnu bombu, kojm prilikom je doveo u opasnost život oštećenog i članova njegove porodice, te je i pričinio materijalnu štetu na porodičnoj kući pomenutog.

"Protiv T.I. je podnijeta krivična prijava nadležnom tužilaštvu. On se trenutno se nalazi u istražnom zatvoru UIKS-a zbog drugog krivičnog djela.", saopštavaju iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.