Milo Đukanović

Đukanović uputio je čestitku

"Pomorski fakultet čuvar slavne tradicije i vjekovnog nasljeđa crnogorskog pomorstva"

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom jubileja - 60 godina postojanja i rada Pomorskog fakulteta u Kotoru, dekanu Špiru Ivoševiću, profesorima, studentima i svima zaposlenima na fakultetu uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

"Vaš fakultet je čuvar slavne tradicije i vjekovnog nasljeđa crnogorskog pomorstva, koji generacije pomoraca priprema kroz savremene studijske programe, u duhu novih tehnoloških dostignuća i standarda u ovoj oblasti", kazao je Đukanović.

Naglašavajući da su kadrovi osposobljeni na Pomorskom fakultetu Kotor decenijam davali značajan doprinos razvoju pomorske privrede i ukupnom napretku Crne Gore.

"Kvalitet rada ove obrazovne ustanove dobija najbolju potvrdu kroz kontinuirano angažovanje svršenih studenata u pomorskim kompanijama širom svijeta, a istovremeno je i kadrovska baza za revitalizaciju ove privredne grane u našoj zemlji. To je posebno važno danas za Crnu Goru koja je pomorska, mediteranska država, uvažena članica NATO, u poodmaklom pregovarčkom procesu sa EU", zaključio je Đukanović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.