Kompanija Bemax donirala Loznoj asfalt za izgradnju školskog poligona i ulicu u dužini od 300 metara
Foto:bijelopolje.co.me

Kompanija Bemax donirala Loznoj asfalt za izgradnju školskog poligona i ulicu u dužini od 300 metara

Kompanija Bemax donirala je Mjesnoj zajednici Lozna u Bijelom Polju asfalt za izgradnju školskog poligona, kao i ulicu u dužini od 300 metara u ovom mjestu.

Inače, ovo nije prvi put da kompanija Bemax pomaže Bijelom Polju, na čemu im je predsjednik Opštine Petar Smolović kao društveno odgovornoj firmi izrazio zahvalnost.

”Zahvaljujući razumijevanju renomirane kompanije Bemax došlo je do realizacije ova dva projekta u Mjesnoj zajednici Lozna, koja je jedna od najvećih na teritoriji bjelopoljske opštine. Školsko igralište ima neprocjenjiv značaj za djecu, a novi asfalt olakšaće komunikaciju mještanima i unaprijediti kvalitet putne infrastrukture. Sa ovom, ali i dosadašnjim donacijama ova kompanija je pokazala da podržava projekte od značaja za građane Bijelog Polj, na čemu im se još jednom zahvaljujemo ” - kazao je Smolović.

Kompanija Bemax prethodnih godina kroz donacije i sponzorstva podržala veliki broj projekata koji su unaprijedili razvoj putne i sportske infrastrukture, ali i sporta.

Zahvaljujući ovoj kompaniji, sportske poligone pored Lozne su dobile i osnovne škole u Ravnoj rijeci i Zatonu, dok je uspjehe Odbojkaškog kluba Jedinstvo pratila podrška Bemaxa kao generalnog sponzora, saopšteno je iz Opštine Bijelo Polje.

Takođe, ova kompanija je donirala asfaltiranje puta prema crkvi u Sutivanu, izgradnju modernog podvožnjaka kod škole u Sutivanu, trotoarsku stazu prema školi “9. maj”, pješačku stazu od Kruševa do Ribarevina, a Bemax je Opštini Bijelo Polje donirao i novi minibus za prevoz sportskih ekipa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.