Policajci spriječili krađu u Podgorici
Foto: Ilustracija

Policajci spriječili krađu u Podgorici

Dva policijska službenika Sektora granične policije spriječiili osumnjičenog u vršenju krivičnog djela.

"Veselin Damjanović i Marko Nikčević, službenici Stanice granične policije Podgorica I su u ulici Ivana Milutinovića primjetili makskirano lice da je odgurnulo radnicu jednog kioska, da lomi vrata i udaljava se sa lica mjesta", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako  se dalje navodii, Damjanović i Nikčević, koji su se nalazili u neposrednoj blizini sa vozilom, izašli su iz vozila i krenuli u potjeru za ovim licem.

"Ova dva službenika su nakon kraće potjere sustigli lice koje je vršilo krivično djelo i lišili ga slobode. Prilikom lišenja slobode osumnjičeni je pružao aktivan otpor kojom prilikom su upotrebljena sredstva prinude. Lice je predato na dalju nadležnost Centru bezbjednosti Podgorica. D.D. (33) se sumnjiči za krivično djela krađa i on priveden nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu", zaključuje se u saopštenju UP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.