Borba protiv ulične prodaje narkotika: U Podgorici uhapšena tri lica
ilustracija

Borba protiv ulične prodaje narkotika: U Podgorici uhapšena tri lica

Policija je u Podgorici sprovodeći aktivnosti na sprječavanju tzv. ulične prodaje opojnih droga je lišila slobode tri lica. Pronađeno i oduzeto oko 1,5 kg marihuane, 17 grama heroina, predmeti namjenjeni za konzumiranje opojnih droga, detonatorsku kapislu, municiju i okvir pištolja, saopštila je Uprava policije.

Kako je saopšteno, uhapšen je J.L. (29) zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Kod njega je pretresom pronađeno i oduzeto 17 grama praškaste materije za koju se sumnja da je heroin, navodi se.

"Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi V.K. policijski službenici su pronašli i oduzeli oko 200 grama biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, predmete za koje se sumnja da su bili namjenjeni konzumiranju opojne droge, devet komada municije različitog kalibra, detonatorsku kapislu i okvir od pištolja. V.K. je lišen slobode zbog krivičnog djela nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.", stoji u saopštenju.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se V.K. bavio nabavkom i stavljanjem u promet opojne droge marihuana, koju je kasnije prepakivao u manja pakovanja i stavljao u tzv. ulični promet

"Osim toga, policija je izvršila pretres prostorija koje koristi D.I. (20) kojom prilikom je pronađeno i oduzeto oko 1,3 kg marihuane i dvije digitalne vage. On je lišen slobode zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.", zaključuju iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.