Nuhodžić apelovao na vozače: Budite oprezni i odgovorni, život je dragocjen

Povodom Međunarodnog dana sjećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda

Nuhodžić apelovao na vozače: Budite oprezni i odgovorni, život je dragocjen

Povodom Međunarodnog dana sjećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić apelovao je na sve učesnike u saobraćaju a posebno na mlade vozače, da budu oprezni i odgovorni.

"Ljudski život je dragocjen.Zato apelujem na sve učesnike u saobraćaju,a posebno na mlade vozače,da budu oprezni i odgovorni, da ne voze pod dejstvom alkohola, da ne koriste mobilni telefon, da vezuju pojas, da prilagode brzinu. Životi naše djece nemaju cijenu", poručio je Nuhodžić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.