Đorđe Balašević preživio infarkt

Đorđe Balašević preživio infarkt

Pjevač Đorđe Balašević preživio je infarkt i nalazi se u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gdje je hospitalizovan i ugrađeni su mu stentovi, potvrđeno je danas agencija Beta.

"Pjevač se osjeća dobro i uskoro će biti pušten kući", rekli su u Institutu.

Balašević je trebalo večaras da nastupi u Kragujevcu, ali je taj koncert odložen.

"Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert...Žao mi je što moram da vas obavijestim da se večerašnji koncert odlaže", objavila je pjevačeva kćerka Beba Balašević.

Dodala je da "život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumijevanje i šta nam drugo ostaje... , a zdravlje je u svakom slučaju najvažnije"

"Đole kaže da će donijeti ljekarsko uvjerenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti...", poručila je Beba Balašević.

Menadžment Balaševića je njegove poštovaoce zamolio da čuvaju kupljene ulaznice, pošto je organizatorima potrebno još nekoliko dana da utvrde i objave novi datum koncerta Balaševića u Kragujevcu.  
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.