Policija identifikovala ubicu Jovana Klisića
Ilustracija

Policija identifikovala ubicu Jovana Klisića

Policija je identifikovala osobu koja je 1. novembra ispred restorana “Savoja” u Baru ubila Jovana Klisića iz tog grada i ranila njegovog prijatelja i sugrađanina Velizara Gardaševića. Osumnjičeni za ubistvo Klisića i ranjavanje Gardaševića je crnogorski državljanin za kojim policija traga, piše Pobjeda.

Tokom istrage o ovom slučaju otkriveno je mnoštvo detalja, i prikupljeno materijalnih tragova koji će uskoro imati epilog riješenog slučaja.

Inspektori sumnjaju da su u ovom zločinu učestvovale još najmanje dvije osobe, od kojih je još jedna pucala u žrtve.

To je Gardašević kazao inspektorima, koji su pregledom snimaka sa nadzornih kamera utvrdili da su u zločinu učestvovale tri osobe.

Na snimcima se vide lica učesnika ovog zločina, ali za sada osim direktnog izvršioca, policija nije identifikovala njegove pomagače, piše Pobjeda.

Ono što je nesumnjivo utvrđeno je da se radi o obračunu kriminalnih klanova, ali se i dalje ispituje da li je Gardašević bio meta.

Podsjetimo, Klisić je nedugo nakon ranjavanja podlegao povredama u barskoj Bolnici, dok je Gardašević operisan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.