Stradao muškarac kod Andrijevice: Usmrtilo ga stablo
Ilustracija

Stradao muškarac kod Andrijevice: Usmrtilo ga stablo

Bosanki državljanin M.R. (42) stradao je sinoć u mjestu Mojanska rijeka kod Andrijevice, gdje je sa još trojicom kolega bio angažovan od strane firme „Boj komerc“ na izvlačenju posječene šusmke građe.

Prema riječima sagovornika iz policije, na njega je palo jedno od stabala, koje je bilo oslonjeno na drugo stablo, i usmrtilo ga na licu mjesta.

"To se zove takozvana izvala. Stablo koje je posječeno nije palo na zemlju, već se oslonilo na drugo neposječeno stablo, a onda se, u trenutku dok su oni radili, usljed vjetra pomjerilo i palo na šumskog radnika“, objasnio je sagovornik "Vijesti".

On je rekao da nema sumnje da se radi o nesereći, ali zbog toga što je riječ od stranom državljaninu, naložena je obdukcija koja će večeras biti urađena u beranskoj bolnici, dok će policija u tužilaštvo sjutra obaviti uviđaj na mjestu nesreće.

"Mi smo, upravo zbog okolnosti da sa radi o stranom državljaninu, večeras saslušali odgovorna lica iz privatnog preduzeća Boj komerc“, kazao je sagovornik iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.