Krivična prijava protiv Rožajke, sugrađanku proganjala na Instagramu
ilustracija

Pogrdni nazivi, komenatari...

Krivična prijava protiv Rožajke, sugrađanku proganjala na Instagramu

Crnogorska policije je protiv Rožajke L.E. (37) podnijela krivično prijavu zbog sumnje da je počinila krivično djelo proganjanje. Ona se sumnjiči da je na društvenoj mreži Instagram proganjala sugrađanku objavljujući pogrdne komentare na njen račun, nazive, fotografije...

Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Rožaje podnijeli krivičnu prijavu protiv L.E. (37) iz Rožaja zbog sumnje da je počinila krivično djelo proganjanje, saopštila je Uprava policije.

Policiji je, kako se navodi,  oštećena A.S. iz Rožaja podnijela prijavu u kojoj je navela da lice koje koristi jedan Instagram profil objavljuje pogrdne komentare na njen račun, fotografije na kojima se nalazi oštećena i fotografije ulice i kuće u kojoj oštećena živi.

"Objavljeni pogrdni nazivi i nedolični komentari upućeni oštećenoj uticali su na njen kredibiltet i javni život.Policija je preduzela sve neophodne mjere i radnje iz svoje nadležnosti i identifikovala osumnjičeno lice protiv kojeg je nadležnom tužilaštvu podnijeta krivična prijava. ", saopštila je policija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.