Ovim horoskopskim znakovima pamćenje nije jača strana
Foto: Ilustracija

Ovim horoskopskim znakovima pamćenje nije jača strana

Iako postoje mnogi faktori koji utiču na pamćenje čovjeka, određenu ulogu igra i horoskopski znak.

Ako se može vjerovati stručnjacima, ova dva znaka zodijaka imaju najlošije pamćenje.

Ovan

Ovnovi svoj raspored često preopterete obavezama pa na mnoge dogovore i važne stvari potpuno zaborave, piše Index.hr.

Oni najčešće vode vrlo aktivan život pa im je gotovo nemoguće da zapamte baš sve što im je neko rekao ili šta su oni nekome obećali.

Blizanci

Blizancima je najveći problem to što jednostavno ne slušaju druge jer su preokupirani sami sobom. Osobe rođene u ovom znaku mnogi često smatraju neodgovornima i ne pada im na pamet da povjere njima neki odgovoran zadatak jer će ga oni vrlo vjerovatno zaboraviti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.