Krivična prijava protiv Podgoričanke: Nanijela štetu Poreskoj upravi u iznosu od 310.000eura
Ilustracija

Krivična prijava protiv Podgoričanke: Nanijela štetu Poreskoj upravi u iznosu od 310.000eura

Protiv S.V. (47) iz Podgorice podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je počinila krivično djelo oštećene povjerioca na štetu Poreske uprave.

"S.V. je, sumnja se, ovo krivično djelo počinila na način što je kao odgovorno lice, izvršna direktorica, pravnog lica „Sikkim“ d.o.o. Podgorica, čiji je račun bio u blokadi duži vremenski period zbog neizmirivanja zakonskih obaveza za porez i doprinose na zarade prema Poreskoj upravi, isplaćivala dugovanja prema drugim povjeriocima i u druge svrhe trošila gotov novac od dnevnih pazara i na taj način namjerno ih stavila u povoljniji položaj u odnosu na Poresku upravu kao povjerioca", saopšteno je iz Uprave policije.

Ona je na taj način nanijela štetu Poreskoj upravi u iznosu od oko 310.000 eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.