Savićević zbog djevojke nije prisustvovao ćerkinoj svadbi(FOTO)
Dejan Savićević

Savićević zbog djevojke nije prisustvovao ćerkinoj svadbi(FOTO)

Vijest da Dejan Savićević nije došao na svadbu svoje ćerke Tamare zaintrigirala je javnost u Crnoj Gori, ali i Srbiji, a poslije nekoliko dana otkriveno je da je razlog loš odnos koji Tamara ima sa svojom maćehom.

Nakon što se razveo od supruge Valentine, sa kojom ima sina Vladimira i ćerku Tamaru, Dejan Savićević je uplovio u romansu sa Jelenom Babić iz Podgorice.

Atraktivna crnka je osvojila srce legendarnog fudbalera, ali je sa njegovom ćerkom u lošim odnosima, te je Tamara pred svadbu svom ocu postavila ultimatum da svoju djevojku ne dovodi na njeno vjenčanje.

Savićević nije prihvatio taj uslov, rekao je da u tom slučaju ni on neće biti na svadbi i ostao je dosledan, tako da je njegova mezimica "sudbonosno da" Aleksandru Kapisodi izgovorila bez prisustva svog oca.

dejo

Foto: Facebook

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.