Tužna vijest stigla iz njemačke bolnice: Jovan Zejak izgubio životnu bitku
Foto:Privatna arhiva

Tužna vijest stigla iz njemačke bolnice: Jovan Zejak izgubio životnu bitku

Tužna vijest stigla je jutros iz Njemačke. Devetogodišnji dječak Jovan Zejak iz Bijelog Polja izgubio je životnu bitku.

Mališan je izgubio borbu sa teškom bolešću tokom noći, potvrdila je Kodexu porodica.

Podsjetimo, Jovanu je u avgustu dijagnostifikovana akutna mijelomonocitna leukemija. 

U oktobru je upućen u Njemačku na liječenje, gdje su bile obavljene dvije terapije.

Nejako tijelo malog anđela, nažalost, nije izdržalo jake tretmane.

Za liječenje malog sugrađanina borilo se cijelo Bijelo Polje i molilo za njegovo zdravlje. Organizovane su brojne akcije humanitarnog karaktera kako bi se pomoglo njemu i njegovoj porodici. 

A vjetar koji od jutros pronosi huk niz grad na Limu pronosi jecaje tuge  sugrađana prerano preminulog Jovana.

"Danas, priča je sve sem lijepa i bajkovita... Jedino je junak stvaran... Uprkos svemu, danas se jedan dječak preselio u vječnost i samo nas podsjetio kolika je surovost i prolaznost života... Žalosno je i poražavajuće suočiti se sa ovakvim stvarima... Vječna ti nebesa mali, veliki dječače a kako jednom neko reče: "Stotinu sam puta već umirao, ne gubeći život, sličan plamenu svijeće ali sam u vječnoj bici ostao nepovrijeđen, jer nikada ne gine plamen, nego svijeća",dio je poruke na društvenim mrežama kojom se jedan od Bjelopoljaca oprostio od preminulog nam junaka.

 

Počivaj u miru među anđelima.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.