Tri prijave za VDT-a, Mitrić povukao kandidaturu

Tri prijave za VDT-a, Mitrić povukao kandidaturu

Danijela Marković, Lidija Vukčević i Blagota Mitrić prijavili su se na Javni poziv za izbor Vrhovnog državnog tužioca, ali je Mitrić povukao svoju kandidaturu, saopšteno je danas iz Tužilačkopg savjeta.

“Na sjednici Tužilačkog savjeta će se utvrditi da li su prijave blagovremene i potpune, u smislu Zakona o Državnom tužilaštvu”, kaže se u saopštenju.

Precizira se da je Mitrić svoju prijavu povukao 11. novembra.

Marković je sekretarka Sekretarijata za opštu upravu i društvenu djelatnost opštine Budva, a Vukčević specijalna tužiteljka u Specijalnom državnom tužilaštvu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.