Najboljima centralni štand u Delti, finansijska podrška i strategija za dalji razvoj i promociju biznisa
Delta city

Počinje Program podrške kreativnim proizvođačima u Crnoj Gori

Najboljima centralni štand u Delti, finansijska podrška i strategija za dalji razvoj i promociju biznisa

Delta City i Glavni grad u petak će objaviti konkurs za program podrške kreativnom preduzetništvu.

Konkursom će kako je saopšteno iz PG Biroa biti odabrano 12 proizvođača, koji će na mjesec dana tokom 2020. godine besplatno dobiti centralni štand u Delta City-ju da plasiraju i prodaju svoje proizvode. Tokom trajanja “njihovog” mjeseca, 12 pobjednika konkursa očekuje i aktivna promocija – online i offline – kako njihovog proizvoda, tako i samog proizvođača.

"Osim toga, svi pobjednici će imati na raspolaganju i paket podrške, koji sadrži: 2.000 eura finansijske podrške od strane Glavnog grada i komunikacionu strategiju za dalji razvoj i promociju biznisa od strane agencije za marketing i komunikacije, Strategist, koja je takođe partner u projektu.

Pravo učešća imaće svi kreativni proizvođači koji imaju registrovanu djelatnost u skladu sa Zakonom o privrednim društvima ili se obavezuju da u adekvatnom roku, a prije korištenja nagrade konkursa, istu registruju i čiji je proizvod napravljen u Crnoj Gori", saopšteno je.

Dodaju i da pravo učešća imaju proizvođači sa cijele teritorije Crne Gore.

"Prilikom izbora proizvođača pobjednika konkursa, uzeće se u obzir kreativnost, inovativnost i mogućnost komercijalizacije proizvoda.

Više detalja može se naći u samom konkursu koji će u petak biti objavljen na sajtu Glavnog grada i Delta City-ja", saopšteno je iz PG Biroa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.