Odlična zimska dijeta sa kisjelim kupusom, jača imunitet i smanjuje kilograme
Foto: Ilustracija

Odlična zimska dijeta sa kisjelim kupusom, jača imunitet i smanjuje kilograme

Počela je sezona slava koja ne može da se zamisli bez ukusnih sarmi od kisjelog kupusa.

Ova namirnica je bogata vitaminom C i dobra je za jačanje imuniteta, ali vjerovatno mnogi ne znaju da je, zaista, riječ o čudesnom povrću. Kisjeli kupus je odličan i za mršavljenje, a evo i kako najlakše možete da se riješite suvišnih kilograma.

Prvog dana pojedite do jedan i po kilogram kisjelog kupusa tako što ćete ga podijeliti na više obroka. Drugog dana za užinu pojedite pola kilograma kupusa, parče hljeba i nekoliko kašika svježeg sira. To ponovite za ručak, ali u kupus dodajte jabuke isjeckane na kockice.

Za večeru uz kupus pojedite dva kuvana krompira, pet grama maslaca, malo luka i kima (ili začin po želji) i sve malo prepecite. Trećeg dana kombinujte jelovnik od prethodna dva dana onako kako vam najviše odgovara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.