Prijestonica da postane ugodnije mjesto za život
Prijestonica Cetinje

Brajović čestitao Dan Prijestonice

Prijestonica da postane ugodnije mjesto za život

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je građanima i lokalnom rukovodstvu Dan Prijestonice 13. novembar.

„Dan Prijestonice 13. novembar, važno je obilježje oslobođenja grada 1944. godine i početka novog doba oporavka i razvoja Cetinja. Više od hiljadu života koje je tokom Drugog svjetskog rata za slobodu dalo stanovništvo cetinjskog sreza, obavezuju nas na istorijsko pamćenje i njegovanje vrijednosti za koje su se borili.  Građani Prijestonice dostojni su nastavljači slobodarskog crnogorskog Cetinja, ali i prethodnog bogatog istorijskog nasljeđa ovoga grada", naveo je Brajović u čestitki.

Danas je prema njegovim riječima Cetinje univerzitetski centar umjetnosti, nezaobilazna turistička destinacija, sa potencijalom da postane perspektivni privredni ambijent za preduzetnike iz zemlje i inostranstva.

"Uz podršku države, realno je očekivanje da Prijestonica u periodu pred nama bilježi sve bolje ekonomske pokazatelje, a time i postane sve ugodnije mjesto za život svojih građana.

Čestitam Dan prijestonice Cetinje!", poručio je Brajović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.