Simonović tvrdi da je nož potegla da zaštiti brata
Foto: Dan

Beranka u pritvoru

Simonović tvrdi da je nož potegla da zaštiti brata

Beranka Radosava Simonović (44) koja je u pritvoru zbog sumnje da je ispred svoje kuće u naselju Dolac pokušala da ubije sugrađanina i komšiju Dragomira Trišića (25), kazala je da je to učinila da bi zaštitila brata kojeg su ispred njene kuće tukle tri osobe. Ona je to ispričala istražiteljima nakon što je privedena.

Kako je kazala, Trišić i još dvije osobe, koje su njene komšije, maltretirali su jedno od njeno četvoro djece – maloljetnu kćerku.

"Sama podižem djecu, radim sve fizičke poslove i ništa mi nije teško za njih. Kćerka mi je odličan đak, dobro dijete, a oni su je stalno zadirkivali, vrijeđali je, ponašali se ružno prema njoj. To sam ispričala bratu i tako je došlo do svađe", ispričala je Simonović pred tužiocem Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju.

Ona je navela da su 3. novembra nakon svađe trojica mladića nasrnula na njenog brata i tukli ga.

Trišić je došao u dvorište kuće Radosavinog brata Vladimira Mijovića, gdje i ona živi sa djecom.

U jednom momentu ušla je u kuću, uzela kuhinjski nož i ubola Trišića s leđa dok je tukao njenog brata.

Trišić je primljen u beransku bolnicu oko 20 časova, gdje je operisan.

Njemu je nanijeta teška povreda i hitno mu je obavljena operacija srca u Opštoj bolnici u Beranama. Trišić je stabilno i život mu nije u opasnosti.

Nezvanično je Pobjedi saopšteno da je osumnjičenoj dodijeljen branilac po službenoj dužnosti. Zbog učestvovanja u tuči tužilačko zadržavanje je određeno i bratu okrivljene, Vladanu Mijoviću, kao i mladićevim tetku i ujaku Radosavu Raičeviću (37) i Jovici Radeviću (46). Nakon isteka zadržavanja pušteni su da se brane sa slobode.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.