Posvađali se u Domu zdravlja, potezali britve i motke
Foto: Ilustracija

Počelo suđenje

Posvađali se u Domu zdravlja, potezali britve i motke

Pred vijećem bjelopoljskog Višeg suda kojim je predsjedavao Šefkija Đešević juče je počelo suđenje Adnanu (20) i Alsadu Muratoviću (28) iz Berana, koji se terete za krivično djelo pokušaj ubistva u saizvršilaštvu, kao i njihovom sugrađaninu Veljku Lutovcu (28), koji je optužen za nanošenje lakih tjelesnih povreda.

Adnan Muratović nije priznao krivično djelo koje mu je optužnicom stavljeno na teret.

“Nijesam kriv i nijesam imao namjeru nikoga da ubijem. Nakon svađe sam potegao britvu, a u tom trenutku nijesam bio svjestan toga i nijesam znao šta se dešava, jer prethodno nijesam primio odgovarajuću stalnu terapiju. Ubo sam Lutovca britvom kako bih ga odagnao od sebe”, kazao je Adnan Muratović.

I njegov brat Alsad je negirao da je izvršio krivično djelo koje mu je stavljeno na teret, kao i Lutovac, koji je kazao da nije imao namjeru da nekoga tjelesno povrijedi.

Prema optužnici koju zastupa viši državni tužilac Ljubinka Madžgalj, Muratovići su 15.4.2019. godine, oko 11 sati, u hodniku beranskog Doma zdravlja „Dr Niko Labović” pokušali da ubiju Lutovca.

Nakon kratke svađe, Adnan je Lutovca ubo nekoliko puta nožem, a Alsad ga je udarao motkom.

Lutovcu je stavljeno na teret da je motkom više puta udario Adnana.

Izvor:Dan/Rtcg

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.