Kako izgleda doručak sa Novakom, Rafom i Rodžerom: Ili ćemo sva trojica prestati sa tenisom ili neće niko(VIDEO)
Foto: Screenshot

Kako izgleda doručak sa Novakom, Rafom i Rodžerom: Ili ćemo sva trojica prestati sa tenisom ili neće niko(VIDEO)

Doručkovati u Londonu sa Novakom Đokovićem, Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom. Ima li išta zanimljivije od toga, van terena, u vrijeme odigravanja završnog mastersa sezone?

Novinarka Bi-Bi-Sija je na doručak, pred upaljenim kamerama, pozvala najbolju tenisku trojku svijeta, koja dominira godinama i godinama,prenose Novosti.

"Toliko smo dugo u profesionalnom tenisu da nekada više viđam njih dvojicu nego roditelje", rekao je Novak Đoković, koji je, u svom stilu, održavao pozitivnu atmosferu za stolom.

Rodžer Federer je rekao da baš zbog te razdvojenosti od porodice na sve turnire vodi suprugu i djecu. Ne krije da mu se to dopada i čini ga sigurnijim:

"To mi se dopada. To je jedini način da i dalje ostanem na turu. Djeca moraju da budu srećna na putovanjima. Imamo četvoro djece, tako da se dosta toga dešava što ne bih volio da propustim".

Kada je stvaranje sekundarne porodice u pitanju Nadal je “najneiskusniji”, tek od skoro pliva u bračnim vodama i pravi planove o potomstvu.

Na pitanje koliko će njih trojica trajati uslijedio je muk, pa se Đoković prvi uhvatio u koštac sa budućnošću i dobro se snašao:

"Mislim da je to pitanje ... Ili ćemo sva trojica prestati sa tenisom ili neće niko. Tako djeluje".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.