Zlatičanin pobijedio Murzabekova: Spreman sam za velike borbe
Foto:MINA

Zlatičanin pobijedio Murzabekova: Spreman sam za velike borbe

Crnogorski bokser Dejan Zlatičanin pobijedio je sinoć u Podgorici, u meču za rejting na WBC listi, Rusa Višana Murzabekova.

Nekadašnji WBC šampion do pobjede došao je jednoglasnom odlukom sudija.

To je njegova 24.pobjeda na profesionalnom ringu, na kojem ima i dva poraza.

“Poslije osam godina boksovao sam u svom gradu. Drago mi je zbog toga, posebno što sam, kao i prije osam godina, ostvario pobjedu. Slavio sam protiv izuzetno čvrstog borca, ali sam meč odradio rutinski. Dobio sam svaku rundu, što me raduje jer sam napravio pauzu od godinu i po. Pokazao sam da sam spreman za velike borbe”, rekao je Zlatičanin nakon meča.

On je kazao da mu je žao što je razočarao one što su misli da je gotovo sa njegovom karijerom poslije poraza od Majkija Garsije i Roberta Ramiresa.

Murzabekov je doživio peti poraz, a kao profesionalac ima i 19 pobjeda.

Pobjedu su ostvarili i ostali crnogorski borci – Dilan Prašović i Momčilo Zlatičanin.

Prašović je nastavio seriju pobjeda, nakon što je pred podgoričkom publikom jednoglasnom odlukom sudija savladao Njemca Rašida Rada.

To je Prašoviću 12. pobjeda u isto toliko mečeva na profesionalnom ringu.

Mlađi od braće Zlatičanin do druge pobjede kao profesionalac došao je protiv Rusa Vladislava Frezea jednoglasnom odlukom sudija.

Pobjedu je upisao i Andrej Pešić iz Srbije, koji je u uvodnoj borbi, jednoglasnom odlukom sudija, savladao Njemca Patriha Linkerta.

Izvor:Mina

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.