Pešić: Dokle god je Mila Đukanovića vlast će vam biti pusta želja
Nikola Pešić, foto: DPS

Pešić: Dokle god je Mila Đukanovića vlast će vam biti pusta želja

Znamo da imate noćnu moru od predsjednika DPS-a, dokle god je Mila Đukanovića, vlast će vam biti samo pusta želja i “promo” fantazija, poručio je Demokratama predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore Nikola Pešić.

Pešić je reagovao na današnje saopštenje Demokratske Crne Gore u kojem su DPS-u poručili da je gotovo sa korišćenjenjem svih državnih resursa za njihove "nečasne namjere.

"Bježite od novog glasačkog listića, biračkog spiska i zakonitih adresa u mišju rupu, ali i tamo ćete se morati suočiti sa pravdom, istinom i zakonom", kazali su iz Demokratsek Crne Gore.

Predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore kaže da Demokrate svakom novom rečenicom samo pokazuju svoju demagogiju i licemjerje.

"Dvije karakteristike koje su najviše doprinijele svim njihovim neuspjesima, podjelama, zavadama i na kraju, poziciji samoumišljenih pretendenata na vlast, kojoj na njihovu žalost, a na sreću građana Crne Gore, ne mogu ni prići", kazao je Pešić.

On ih, kako je kazao, podsjeća na osnovne činjenice koje zanemaruju.

"Kada pokušavate da manipulišete oznakama stambenih zgrada, pitamo vas, da li ste, u opštinama gdje participirate u vlasti (iako su vas iz većine istjerali), promjenili oznake BB? Taj posao je u nadležnosti lokalne samouprave, zar ne? Vjerovatno prije niste stigli da razmišljate o takvim 'trivijalnostima', jer ste, po tvrdnjama vaših koalicionih partnera i bivših funkcionera pravili razne kombinacije, zapošljavali rođake, zloupotrebljavali državne resurse... Da vas takođe podsjetimo da su tužilaštvo i sudstvo nezavisni, i upravo u skladu sa zakonima na kojima je insistirala opozicija, izvršna vlast nema nikakvih mehanizama uticaja na odluke ovih grana vlasti", kazao je Pešić.

U DPS-u kako je kazao osnovano sumnjaju na osnovu onoga što su do sada radili "da bi ste se vi drugačije odnosili prema nezavisnim institucijama. Upravo onako kako preko promo tabloida crtate mete onim koji se ne slažu sa vašim mišljenjem".

"To ste najbolje pokazali sramotnom kampanjom protiv Univerziteta CG i medijskim linčom osoba koje su zadužene da provjere da li je Aleksa Bečić, postao magistar tako što je prepisao tuđi rad", navodi se u saopštenju.

Pešić ističe da je opšte poznata činjenica, a kako je kazao, u isto vrijeme i jedan od razloga velike podrške koju DPS ima kod birača, je upravo, kkao ističe, to što oni ispunjavaju ono što obećaju.

"Crna Gora je postala nezavisna iako to niste htjeli, članica NATO-a iako ste i to opstruirali. Uprkos vašim željama i mračnim prognozama koje lansirate preko 'promo' glasila, Crna Gora je najnaprednija ekonomija u regionu i lider u evropskim integracijama", kazao je Pešić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.