Novi protest majki u utorak isped Skupštine
Foto: Printscreen

Novi protest majki u utorak isped Skupštine

Novi protest bivših korisnica naknada za majke sa troje i više djece biće održan u utorak u 13 sati, ispred Skupštine Crne Gore.

Predstavnica bivših korisnica naknada, Željka Savković, kazala je da će u sklopu protesta biti organizovana i protestna šetnja.

Ona je pitala da li je potrebno išta više dodati poslije svih afera koje potresaju Crnu Goru u posljednje vrijeme.

"Toliko podijeljenih stanova, kredita i ko zna čega još da bi se oduzelo stečeno pravo majkama korisnicama naknade. Koliko ljudski um mora da bude zamračen da smisleno uradiš najveći zločin, na najranjivijoj populaciji u Crnoj Gori poslije djece, oduzevši im pravo na život", navela je Savković, prenosi MINA.

Ona je istakla da majke ne ćute i neće ćutati.

"Hoćemo naše stečeno pravo koje imaju i poslanici, sportisti, kulturni radnici i vlasnici kockarskih aparata", naglasila je Savković.

Ona je pozvala građane da se pridruže majkama u utorak u 13 sati, ispred Skupštine.

"Da svi zajedno pošaljemo poruku da nećemo dozvoliti šta su naumili. Da nas žive sahrane", rekla je Savković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.