Mateševo: Sa gradilišta autoputa uklonili avio bombu iz II svjetskog rata
Saobraćaj prilikom transporta bio obustavljen

Tešku 1000 kilograma

Mateševo: Sa gradilišta autoputa uklonili avio bombu iz II svjetskog rata

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uklonili su sa gradilišta autoputa, u mjestu Mateševo, neeksplodiranu bombu iz Drugog svjetskog rata.

Službenici Odsjeka za neekspodirana ubojna sredstva (NUS) Direktorata za vanredne situacije MUP-a izuzeli su jutros avio bombu iz Drugog svjetskog rata tešku 1000 kilograma koja je pronađena prilikom izgradnje pristupnih puteva na auto-putu, u mjestu Mateševo,  saopštio je MUP.

Kako se navodi, bomba je u svom sastavu imala dva upaljača, te je zbog veće bezbjednosti prilikom transporta saobraćaj bio obustavljen sat i po vremena na dionici Mateševo-Kolašin-Podgorica, na kojoj je vršen transport.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.