Policajac koji je hapsio El Čapovog sina izrešetan sa 155 metaka(VIDEO)
Foto: Screenshot

Uznemirujući snimak

Policajac koji je hapsio El Čapovog sina izrešetan sa 155 metaka(VIDEO)

Policajac iz elitne jedinice meksičke policije koji je učestvovao u hapšenju Ovidija Guzmana, sina narko bosa Hoakima “El Čapa” Guzmana, izrešetan je sa 155 metaka na parkinku tržnog centra.

Brutalna egzekucija izvršena je na parkingu jednog tržnog centra u gradu Kuliakan, a policija je policajca identifikovala samo kao “Eduardo”.

Na snimcima se vidi trenutak kada crveni automobil prati bijeli automobil na parkingu, prije nego što bar dva naoružana napadača navodno pucaju na policajca.

Žrtva je bio dio operacije koja je pokrenuta u tom gradu, sa ciljem da Guzmana izruče u SAD, gdje njegov otac trenutno robija.

El Čapov sin je uhapšen 17. oktobra tokom krvavog sukoba kartela Sinaloa i vlasti, ali je odmah pušten poslije haosa na ulicama.

Nije jasno da li je policajac u trenutku napada bio na dužnosti, iako je navodno sa sobom nosio pištolj. Sekretar javne bezbjednosti Kristobal Kastaneda Kamariljo i njegov podsekretar Hernandez Leiva pojavili su se istog jutra na mjestu zločina kako bi nadgledali istragu.

Lokalne vlasti istražuju incident, iako tek treba da utvrde da li iza navodnog ubistva stoji kriminalna banda.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.