Novogodišnji praznici u Budvi: Nastupaju Zdravko Čolić, Ceca, Mahmut Orhan...
ilustracija

Novogodišnji praznici u Budvi: Nastupaju Zdravko Čolić, Ceca, Mahmut Orhan...

Zvijezda novogodišnje noći na starogradskom trgu u Budvi biće legendarni pjevač Zdravko Čolić, dok će prvog januara nastupiti najveća balkanska folk zvijezda Ceca.

Turistička organizacija opštine Budva i u 2019. godini priprema bogat program povodom dočeka Nove godine.

To je danas najavila direktorka Turističke organizacije Budva Maja Liješević na press konferenciji prilikom prezentacije Programa dočeka Nove 2020. godine.

Program će ove godine trajati pet dana, od 28. decembra do 01. januara.

U subotu 28. decembra nastupiće Krugovi u žitu, Akademia i Gula i Psihomodo pop.

U nedelju 29. decembra popodnevni koncert održaće Lena Kovačević. Program se nastavlja u 21 sat kada će koncert prirediti Gradska muzika Budve, bend Refugie Jesus & Apostols i na kraju Neno Belan.

Ponedjeljak, 30. decembar je rezervisan za ljubitelje strane muzike. Planiralana je DJ zabava sa Stevanom Mandićem i John K dok će zvijezda večeri biti poznati turski DJ Mahmut Orhan. Još se čeka potvrda za francuski DJ duo Ofenbach.

U utorak 31. decembra program počinje Popodnevnim programom za djecu da bi od 21 sat nastupili The Grupa, Nevena Božović i legendarni Zdravko Čolić, sa kojim ulazimo u novu godinu.

Već tradicionalno, 01. januara od 13h počinje koncert klasične muzike sa Mediteranskim revijskim orkestrom. Od 21 sat nastupaju Assa Voce, Hari Mata Hari i balkanska folk zvijezda - Ceca.

RTV Budva

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.