Rijetka sreća: Četvoro djece za dva sata rodile tri rođene sestre!
ilustracija

Cetinje

Rijetka sreća: Četvoro djece za dva sata rodile tri rođene sestre!

Stefana, Darija, Uroš i Anja su se rodili jutros na Cetinju u razmaku od dva sata. U cijeloj priči ne bi bilo ništa neobično da ovo četvoro djece nijesu rodile tri rođene sestre.

Istovremeno, u porodilištu cetinjske bolnice porodile su se Olivera Mugoša Midžor, Jasna Rakočević i Jelena Vukčević.

"Sezonu" porođaja jutros je u 9 sati “otvorila” Olivera, koja je rodila Stefanu, nakon nje je Jasna rodila blizance Uroša i Anju, a u 11 je “serijal” zatvorila Jelena, kada je donijela na svijet malu Dariju.

Tako je Donjogoričanka Mara Mugoša doživjela neobičnu i rijetku sreću da u dva sata dobije čak četvoro unučadi od sve tri svoje kćerke.

201911081211522dc54ec06d4e43a0b23d3ff1d06fed6e

Foto: Privatna arhiva/Vijesti

Izvor: Vijesti.me

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.