Kažnjen sa 1.200 eura zbog bahate vožnje ulicama Budve
ilustracija

Kažnjen sa 1.200 eura zbog bahate vožnje ulicama Budve

Budvanin A. Ć. ( 24) kažnjen je novčanom kaznom od 1.200 eura, nakon što je automobilom "divljao" budvanskim ulicama ne zaustavljajući se na upozorenja saobraćajne policije.

 Budvanin je napravio tri prekršaja tokom noći između srijede i črtvrtka, kada je velikom brzinom vozio ulicama, piše portal Vijesti.

Sankcije je izrekao sudija za prekršaje i portparol Suda za prekršaje Marko Đukanović.

"Istim rješenjem mu je izrečena zabrana upravljanja vozilima "B" kategorije u trajanju od 60 dana, a izrečena su mu i tri kaznena boda. Prekršaji su izvršeni na način što je A.Ć. kritične noći upravljao vozilom marke "Audi", nikšićkih registarskih oznaka, te se na propisane znake tri saobraćajne patrole nije zaustavljao, već je kretanje vozilom nastavljao velikom brzinom, koristeći čak i trotoarske površine"kazao je Đukanović na pitanje "Vijesti".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.