Delegacija Opštine Budva će prisutvovati Komemoraciji o primirju 1918.godine u Francuskoj

Na poziv Saveza Srba Francuske

Delegacija Opštine Budva će prisutvovati Komemoraciji o primirju 1918.godine u Francuskoj

Zvanična delegacija Opštine Budva posjetiće Francusku, na poziv Saveza Srba Francuske povodom održavanja Komemoracije o primirju 1918.godine, koja će se održati 9. novembra na Srpskom vojničkom groblju u Tiaisu.

 Tom prilikom položiće vijenac stradalim borcima iz Prvog svjetskog rata, kao znak zahvalnosti i poštovanja prema junacima i stradalnicima Velikog rata u kojem su značajan doprinos dali i dobrovoljci sa područja Budve i drugih djelova Boke, saopšteno je iz Opštine Budva.

Članovi delegacije koju sačinjavaju Nikola Jovanović, šef kabineta Predsjednika Opštine Budva, Mladen Mikijelj, sekretar Sekretarijata za investicije i Saša Franeta, predsjednik Opštinskog odbora Prave Crne Gore, sastaće se ovom prilikom i  sa zvaničnicima iz političkog, društevnog i sportskog života Francuske, u cilju uspostavljanja međusobne saradnje.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.