Težak udes: U sudaru automobila i gradskog autobusa povrijeđeni vozač i šest putnika
Foto: NS uživo

Novi Sad

Težak udes: U sudaru automobila i gradskog autobusa povrijeđeni vozač i šest putnika

U saobraćajnoj nesreći u Petrovaradinu, povrijeđen je vozač automobila i šest putnika u autobusu GSP “Novi Sad”.

U Preradovićevoj ulici kod broja 55, oko 17.30 časova, došlo je do sudara putničkog automobila, kamiona i autobusa koji saobraća na liniji broj 3.

Prema riječima dr Ivane Ramović, portparola Službe hitne pomoći, muškarac starosti 48 godina je teško povrijeđen i posle zbrinjavanja na licu mjesta je prevežen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

- Na mejstu nesreće ljekari su pregledali šest osoba, kazala je za "Novosti", dr Ramović.

– Četiri su posle pregleda puštene kući, dok su dvije ženske osobe, starosti 78 i 72 godine, obije sa lakšim povredama prevezene u UC. Prva je zadobila udarac u glavu i vrat, a druga u predjelu jagodične kosti.

Policija obavlja uviđaj, i na ovom dijelu je zatvoren saobraćaj. Uzrok ove nesreće za sada nije poznat, i utvrdiće se istragom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.