UJR: Ugovoreni novi radovi u biznis zoni u Mojkovcu
Foto: UJR

Vrijednost posla više od 89,2 hiljade eura

UJR: Ugovoreni novi radovi u biznis zoni u Mojkovcu

Uprava javnih radova potpisala je danas sa danilovgradskim preduzećem “Eurozoks” ugovor o izgradnji trafostanice 10/0.4 kV, 1x1.630 kVA „Biznis zona“ i 10 kV infrastrukturnog priključka, na području opštine Mojkovac.

Kako su kazali iz UJR-a, vrijednost ovog posla, koji će Vlada Crne Gore finansirati iz kapitalnog budžeta je više od 89,2 hiljade eura, a izvođač se obavezao da radove završi u roku od 30 dana od uvođenja u posao.

"Izgradnja elektroenergetske infrastrukture predstavlja jedan od segmenata formiranja biznis zone u naselju Babića polje, u cilju unapređenja privrednog ambijenta i otvaranja novih radnih mjesta. Na lokaciji biznis zone već je u toku izgradnja oko 850 metara saobraćajnica širine 5,5 metara sa trotoarima i potpornim zidovima, polaganje vodovodne, fekalne i atmosferske kanalizacije, postavljanje vertikalne i horizontalne signalizacije, kao radovi i na elektroenergetskim i telekomunikacionim instalacijama. Ukupna vrijednost ovih radova je oko 825 hiljada eura", navodi se u saopštenju

Podsjećajući da su kamen temeljac nove biznis zone nedavno, na Dan opštine Mojkovac, položili direktor Uprave javnih radova, Rešad Nuhodžić i predsjednik Opštine, Ranko Mišnić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.