Ivana Peters otkrila zašto se raspao
Tap 011

Ivana Peters otkrila zašto se raspao "Tap 011": Goca je bila ljubomorna na moje pjevanje

Ivana Peters otkriva da se grupa "Tap 011" raspala zato što se Goca Tržan i ona nisu podnosile. Crnokosa pjevačica, učesnica takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato", tvrdi da je koleginica bila ljubomorna na njeno pjevanje

I dok su se Milan Bojanić, Petar Stupar i Đorđe Pajović odlično slagali u bendu, među pjevačicama je vladala netrpeljivost, koja je i dovela do toga da svako od njih krene na svoju stranu.

"Goca je bila ljubomorna na moje pjevanje, ali nije htjela da vježba. Mnogo puta sam je tjerala da dođe kod mene da joj pokažem kako to bolje da radi, ali nikada nije došla. Mislila je da je najbolja, a takvi smo svi bili u mladosti"- kaže Ivana.

Ona objašnjava da njih dvije nikako nisu uspijevale da nađu zajednički jezik.

"Goca i ja se nismo dobro razumjele dok smo bile u "Tap 011" jer smo bile potpuno različite. Međutim, nikada se nismo otvoreno svađale, niti podigle glas jedna na drugu. Više je to bio neki hladni rat koji je doveo do toga da svako krene na svoju stranu" - priča naša Ivana, i dodaje da se kasnije situacija sasvim promijenila.

"Otkada smo obije postale majke i dobile djecu, sazrele smo i postale bliske. Senzibiliteti su nam sada mnogo bliži i to mi se sviđa.

Popularna grupa obilježila je devedesete godine svojim hitovima, a Ivana se prisjetila i lijepih trenutaka koje su provodili na putovanjima i nastupima.

" Iako je taj period bio težak za našu zemlju, nama je bilo dobro jer smo baš puno radili. Nismo znali šta se dešava oko nas. Živjeli smo za te svirke, nastupe i poklone koje ćemo sa putovanja donijeti našim najbližima. Po dva mjeseca smo bili na moru, radili i odmarali se. Živjeli smo kao porodica" - kaže Petersova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.