Čile: Tokom protesta zapaljene dvije policajke, njihovo stanje ozbiljno (VIDEO)
Foto: Screenshot

Čile: Tokom protesta zapaljene dvije policajke, njihovo stanje ozbiljno (VIDEO)

Dvije policajke teško su povrijeđene tokom protesta u Santjagu, kada su ih demonstranti gađali molotovljevim koktelima, pošto je policija posegla za suzavcem i vodenim topovima, javlja Rojters.

Kako navodi, dvije policajke je zahvatio plamen, a vatru su gasile njihove kolege golim rukama i apartima za gašenje požara.

Na internetu je objavljen i video snimak incidenta.

Policajke Marija Hose Hernandes Tores (25) i Abigejl Katalina Aburto Kardenas (20) prebačene su u bolnicu, a njihovo stanje je ozbiljno, saopštila je policija.

Jedan od Rojtersovih fotografa rekao je da se plamen brzo proširio.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.