Djevojka upala u provaliju, prihvatila pomoć tek kad joj je pronađen mobilni
Foto:Anadolija

Djevojka upala u provaliju, prihvatila pomoć tek kad joj je pronađen mobilni

Spasilačke ekipe izvukle su djevojku koja se survala u provaliju na obroncima planine Uludag u turskoj Bursi. Ona je pristala da joj spasioci pruže pomoć tek kada su pronašli njen izgubljeni mobilni telefon.

Mještani su pronašli 25-godišnju Serpil kako traži pomoć iz 20 metara duboke provalije na obroncima planine, pa su na mjesto nesreće pozvali policiju, vatrogasce i Hitnu pomoć. Spasioci su se niz užad spustili do žene, ali je ona odbila pomoć jer joj je ispao mobilni telefon. 

Posle 20-minutne potrage, spasioci su u suvom lišću pronašli telefon, a unesrećena Serpil se oraspoložila i pristala je da je spasioci konopcima izvuku na sigurno, prenijela je Anadolija.

Lakše povrijeđena djevojka je potom odbijala pomoć ambulantne ekipe koja je ipak uspjela da je nagovori da ode na ljekarski pregled u bolnicu.

Očevici tvrde da je najvjerovatnije bila u pripitom stanju.    

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.