Slučaj prebijanja samohrane majke u Beranama: Određeno zadržavanje Ramusoviću
Ilustracija

Slučaj prebijanja samohrane majke u Beranama: Određeno zadržavanje Ramusoviću

Osnovno državno tužilaštvo u Beranama nakon saslušanja odredilo je zadržavanje Berancu Muhamedu Ramusoviću koji je prije osam dana brutalno pretukao samohranu majku Jelenu Krstić (31).

"Nakon saslušanja osumnjičenog M.R. i oštećene J.K., te pribavljanja medicinske dokumentacije na ime oštećene J.K., Osnovno državno tužilaštvo u Beranama je donijelo rješenje o zadržavanju osumnjičenog M.R. zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu oštećene J.K.

U daljem toku postupka tužilšatvo će preduzimati sve zakonom propisane mjere i radnje", saopšteno je iz ODT u Beranama.

Izviđaj je kako su istakli u toku.

Podsjećamo, policija je 29.oktobra uhapsila Ramusovića, koji je kako je saopšteno iz policije oštećenoj nanio teške tjelesne povrede nakon koji je hospitalizovana.

O događaju je tada policija obavijestila državnog tužiloca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je naložio da mu se Ramusović privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje.

"Policija je M.R. privela tužiocu 30. oktobra 2019. godine oko 09,00 časova.", saopštila je policija.

On je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode.

Vršilac dužnosti Vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković zatražio je juče provjeru postupanja u slučaju napada na Jelenu Krstić, samohranu majku u Beranama, nakon čega je danas određeno zadržavanje Ramusovića.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.