Sjedjeli i pili pivo, a onda je pokušao prijatelju da prereže vrat motornom testerom
Foto: Ilustracija

Srbija

Sjedjeli i pili pivo, a onda je pokušao prijatelju da prereže vrat motornom testerom

Četrdesetogodišnji muškarac iz leskovačkog sela Zalužnje samo je srećom ostao živ nakon što ga je motornom testerom napao drug iz susjednog sela Priboj.

Kako navode Večernje novosti, dvojica muškaraca su u ponedjeljak uveče sjedjeli ispred prodavnice u Priboju, nakon što su cio dan proveli u sječi šume.

Dok su ispijali piće među njima je navodno došlo do verbalne rasprave, a onda i do obračuna motornom testerom.

Mladić iz Priboja je upalio testeru i navodno pokušao da prijatelju prereže vrat. Lanac testere nije dotakao glavnu vratnu arteriju, a brzom intervencijom ljekara je povrijeđenom mladiću spašen život. On je smješten na Odjeljenje hirurgije leskovačke Opšte bolnice i van je životne opasnosti.

Prema nezvaničnim saznanjima dvojica muškaraca se druže godinama, pa za sada nije poznato zbog čega su se sukobili do te mjere da je jedan od njih poželio da ubije drugog. Policija je privela napadača i radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.