Srećan kraj potrage: Medina Kurtagić pronađena živa i zdrava
Medina Kurtagić, foto: Facebook

Srećan kraj potrage: Medina Kurtagić pronađena živa i zdrava

U ponedjeljak, u večernjim satima u njemačkom Weissenburgu je pronađena 16-godišnja Medina Kurtagić, to je potvrdio njen otac Elvir.

“Pronašli su je moji prijatelji. Srećni smo da je pronađena, njoj je sad potreban mir, ne želim ništa da je pitam jer je jako potresena. Hvala svima koji su se angažirali, dijelili vijest o njenom nestanku po društvenim mrežama i na bilo koji način pomogli”, rekao je otac.

Podsjetimo, 16-godišnjakinja je nestala u subotu, u njemačkom gradu Weissenburgu. Kada je objavljena vijest o nestanku djevojke, stotine ljudi se angažiralo na društvenim mrežama, pozivali na pomoć i dijelili vijest.

Nešto kasnije, o nestanku su izvijestili i njemački mediji. Sve je rezultiralo srećnim krajem.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.