Pljačka zlatare u Splitu: Za manje od dva minuta ponijeli više od 100.000 eura (VIDEO)
Foto: Fena/Hina

Pljačka zlatare u Splitu: Za manje od dva minuta ponijeli više od 100.000 eura (VIDEO)

Zlatara u centru Splita opljačkana je kasno preksinoć, a pljačkašima je trebalo manje od dva minuta da odnesu zlato vrijedno oko milion kuna (oko 140.000 eura), a snimak nadzorne kamere je sve zabilježio.

U noći s nedjelje na ponedjeljak ukraden je nakit čija je vrijednost, prema riječima vlasnika, oko milion kuna, a za počiniocima se traga, obavijestila je u ponedjeljak splitska policija.

Snimak nadzorne kamere pokazao je da su bila trojica pljačkaša odjevena u bijele kombinezone. Imali su rukavice i voki-tokije, dok je jedan od njih imao slušalicu u uhu.

Nova TV sinoć je objavila snimak pljačke.

"Ovo je snimak pljačke zlatare u Splitu jutros u 03:13 sati! Trebalo im je manje od dva minuta za milijonsku pljačku", napisao je novinar Nove TV Mario Jurič, na svom Tviter nalogu.

Na snimku se vide tri maskirana muškarca kako trpaju stvari u torbe koje su stavili na pult.

Vlasnik zlatare navodi da su znali šifru za rolo vrata, nakon čega su razbili staklo i nesmetano ušli. U velikim torbama su odnijeli sve zlato iz ormara, a sa sobom su ponijeli i blagajnu zlatare.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.