Ova dva horoskopska znaka na svakom koraku prati sreća: Uvijek se izvuku iz problema, imaju više sreće nego pameti
Foto: Ilustracija

Ova dva horoskopska znaka na svakom koraku prati sreća: Uvijek se izvuku iz problema, imaju više sreće nego pameti

Oni se uvijek izvuku iz problema u koji su upali ili im se posreći u nevjerovatnim situacijama.

Dok se ostali muče i trude oko nekih stvari, oni uvijek pronađu način kako da potpuno bezbolno dođu do cilja. Zato mnogi kažu da ova dva znaka zodijaka imaju više sreće nego pameti.

Lav

Iako su vrlo vrijedni i aktivni, Lavovi tačno znaju kako će da usmjere vodu na svoju vodenicu. Oni vešto izmanipulišu druge da nesvjesno obavljaju stvari umjesto njih, a oni na kraju preuzmu zasluge, piše index.rs. Nevjeroatno, ali Lavovi imaju najviše sreće čak i u igrama na sreću.

Ribe

Ribe se zavodljivo izmigolje iz problema i uvijek dobiju ono što žele. Potencijalne nevolje uvijek uspeju da izbjegnu za dlaku, a baš poput Lavova jako dobro manipulišu drugima što im najviše ide na ruku. Ipak, ono što im ne ide na ruku je činjenica da su vrlo lijene pa provedu veliki dio života tražeći lakše načine zarade i rješavanja problema.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.