Udes na putu Ribarevine - Berane, sudar automobila i kombija
Foto: Čitalac Kodexa

Udes na putu Ribarevine - Berane, sudar automobila i kombija

Usled kiše i klizavih kolovoza u protekla 24 sata zabilježen je veliki broj saobraćajnih nezgoda na teritoriji naše zemlje. Samo na području bjelopoljske opštine danas se dogodilo tri udesa.

U udesu koji se dogodio na magistralnom putu Ribarevine - Berane u mjestu Žurena danas oko 15 časova  lakše je povrijeđeno jedno lice.

Naime, došlo je do kontakta putničkog automobila i kombija nakon čega su oba vozila završila van kolovoza i sa značajnim oštećenjem.

Nezvanično saznajemo da je prilikom ove nezgode lakše povrijeđen 18- godišnji Bjelopoljac A.V. 

Podsjetimo, oko 14 časova došlo je do sudara putničkog vozila i kamiona u mjestu Potkrajci prilikom kojeg su ozlijeđena dva lica.

Jutros oko 8 sati u udesu na istoj saobraćajnici u mjestu Kisjele vode lakše su povrijeđena dva lica.

Iz Auto-moto saveza Crne Gore savjetuju vozačima da vožnju prilagode uslovima na putu i da oprezno voze zbog klizavih i mokrih kolovoza.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.