Novak nakon pobjede: Sjajno se osjećam, veoma sam zadovoljan svojom partijom danas
Novak Đoković

Novak nakon pobjede: Sjajno se osjećam, veoma sam zadovoljan svojom partijom danas

Prvi igrač svijeta Novak Đoković rekao je da se odlično osjeća posle trijumfa na Mastersu u Parizu i da je pun samopouzdanja.

Đoković je posole 65 minuta igre pobijedio Denisa Šapovalova iz Kanade sa 6:3, 6:4.

Tako je stigao do pete titule na ovom turniru u šestom finalu, takođe i do 34. masters trofeja i 77. pehara u karijeri. Novaku je ovo takođe i peti trofej u sezoni pošto je prethodno slavio u Melburnu, Madridu, na Vimbldonu i u Tokiju.

"Osjećam se odlično, pun sam samopouzdanja tokom čitave nedjelje. Pobjede u poslednja tri dana su mi dali ohrabrenje za ovo finale i za turniru u Londonu. Imam nekoliko dana da se odmorim i spremim i nadam se da ću odigrati sjajno na tom turniru".

"Odlično sam igrao na turniru, pogotovo u poslednja tri meča. Kako je turnir odmicao sve sam se bolje osjećao", rekao je Đoković posle osvajanja trofeja u Parizu.

On se publici u "Bersiju" u početku obratio na francuskom jeziku.

"Hvala publici što je u velikom broju došla da me podrži. Sjajno se osjećam cijele nedelje, veoma sam zadovoljan svojom partijom danas, bio sam veoma siguran i čvrst. Takođe, hvala Denisu na lijepim riječima", poručio je Novak prije nego što je nastavio na engleskom.

Poruku je uputio mladom protivniku.

"Denise, za tebe imam samo lijepe riječi i kao igraču i kao čovjeku. Već sada imaš sjajnu karijeru ali sam ubijeđen da ono najbolje za tebe tek dolazi", rekao je Novak koji nije zaboravio ni da se zahvali na podršci svojoj braći kao i svim članovima tima.

Šapovalov je bio veoma korektan.

"Čestitke Novače. Bio si bolji, želim ti sve najbolje i na turniru u Londonu, uvjeren sam da ćeš i na tom takmičenju dogurati daleko", rekao je Šapovalov koji će od ponedjeljka biti na 15. mjestu ATP liste.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.