Vozilom parkiranim na trotoaru blokirao prolaz osobi sa invaliditetom, reagovala policija(FOTO)
Foto: Podgorički vremeplov

Podgorica

Vozilom parkiranim na trotoaru blokirao prolaz osobi sa invaliditetom, reagovala policija(FOTO)

U Podgorici, na Pobrežju, ispred zgrade Vampirice, nesavjesni vozač je nepropisno parkirao vozilo na trotoaru, i tako blokirao prolaz osobi sa invaliditetom, koja je pri pokušaju da prođe, pala na put iz invalidskih kolica.

Fotografiju ovog nemilog događaja poslao je građanin Podgoričkom vremeplovu koji je istu objavio uz opis:

"Ovo je na Pobrežju , ispred zgrade Vampirice, zbog ovoga mangupa koji se parkirao na nedozvoljenom mjestu, ovako je prošao invalid ! Pružena mu je pomoć , nije ozlijedjen, ali ovo je i više nego stresno...još po ovakvom vremenu danas."

Nakon što je objava naišla na oštre komentare na društvenim mrežama, reagovala je i policija koja je sklonila nepropisno parkirano vozilo.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.