Novak opet šampion Mastersa u Parizu!
Novak Đoković , foto: Getty images

Peti put titula

Novak opet šampion Mastersa u Parizu!

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković po peti put je osvojio Masters u Parizu.

On je u velikom finalu u hali "Bersi" bio bolji od šampiona turnira u Stokholmu, Kanađanina Denisa Šapovalova, 6:3, 6:4.

Bio je to 34. trofej Serije 1.000 za Đokovića i peta titula u ovoj godini, takođe i njegova 77. ATP titula u karijeri,prenosi B92.

Bio je to njihov četvrti meč i četvrti trijumf Đokovića, koji je od Šapovalova bio bolji i u Melburnu, Rimu i Šangaju, sve ove sezone.

Novak je na putu do trijumfa pobedio Korentana Mutea, Kajla Edmunda, Stefanosa Cicipasa, Grigora Dimitrova i konačno Šapovalova.

Đoković će bez obzira na trijumf izgubiti "krunu" i pasti na drugo mesto ATP liste od ponedjejlka, ali će osvajanjem poboljšati šanse da se na Završnom mastersu u Londonu vrati na prvo mjesto.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.