Radu Manojlović deportovali iz Švajcarske za Srbiju
Rada Manojlović

Radu Manojlović deportovali iz Švajcarske za Srbiju

Rada Manojlović doživjela je u subotu veliku neprijatnost u Švajcarskoj, gde je otišla na zakazani nastup.

Međutim, pjevačica je zbog provjera zadržana na aerodromu više od sat i po vremena.

Rada je potvrdila da je deportovana za Beograd iz aerodroma u Cirihu i, kako Novosti saznaju, u nedjelju oko 14 časova se vraća u Srbiju.

Popularna pjevačica trebalo je da nastupi ove subote u Cirihu, ali budući da nije imala radnu vizu, kako nam je objasnila, bila je prinuđena da otkaže nastup. Zbog provjera je na ciriškom aerodromu bila zadržana od 17 časova, a ovu nemilu situaciju je i sama potvrdila.

"Imala sam vizu. Sve je bilo plaćeno i odštampano, plaćen je i porez za moj nastup, a nisu me pustili jer u pasošu nemam radnu vizu. Nemam je zato što nisu radili zbog praznika, zbog Noći vještica. Jako mi je žao što se ovo dogodilo, jer nikada ne otkazujem nastupe, čak ni kad sam mrtva bolesna. Obećavam publici da ćemo nastup ponovo zakazati, samo se nadam da neće opet biti praznik. Nisam ni prva ni poslednja kojoj se ovo dogodilo" - rekla je Rada.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.